Tee tai kahvi mukissa

Lämpimät juomat lämmittävät kehoa ja joko virkistävät tai rauhoittavat mieltä. Juomat maistuvat tietenkin parhaimmalta omasta lempimukista juotuna.

Kahvi on mustaa kultaa

Suomalaiset tunnetusti rakastavat kahvia ja juovatkin sitä paljon, keskimäärin jopa 12 kiloa vuodessa. Kahvi sopii moneen tilaisuuteen, niin juhliin kuin arkeen. Se virkistää kehoa ja mieltä mukavasti. Kahvejakin on erilaisia ja ne yleensä juodaan erilaisista mukeista. Siinä missä tavallinen kahvi voidaan juoda lähes mistä mukista vain, juodaan taas esimerkiksi espresso yleensä omasta pienestä mukista.

Tee lämmittää kehoa

Teelajeja on useita erilaisia kuten myös niiden käyttötapoja. Toiset teet sulavat veteen, toiset ovat pussissa ja toiset irtonaisena puruna. Tee nautitaan usein kuumaa kestävistä laseista, mukeista tai suurista ja laakeista mukeista.

Juomat maistuvat myös kylmänä

Kahvi ja tee maistuvat myös erilaisina jää-versioina erittäin mainiosti. Kylmät juovat soveltuvat erityisen hyvin etenkin lämpimillä keleillä.

Tee- ja kahvimukeja tarvitsevat kaikki

Varmasti jokaisen kaapista löytyy erilaisia tee- ja kahvimukeja joko omaan käyttöön tai vieraiden varalle. Mukit ovat ehdottomasti hyödyllisiä ja täten ne ovat myös erinomainen lahjaidea.

Verkkokauppa helpottaa arkea

Arjessa saattaa usein olla kiire, ja vapaata aikaa ei välttämättä löydy. Tällöin hyvä keino ostaa tee- ja kahvimukeja on hyödyntää verkkokauppaa. Verkkokauppa tuo tuotteet helposti ja nopeasti asiakkaan luokse. Fyrklövern tarjoaa laajan valikoiman erilaisia astioita ja mukeja.